NIEUWS

BELANGRIJK NIEUWS

Tatatataaaaaaaa
Wij hebben fijn en belangrijk nieuws, niet alleen voor onszelf maar ook voor onze cliënten en hun dierbare huisdieren.
Sinds september is Georgina Schipper ons team komen versterken als dierenarts. Heel wel mogelijk kent u haar al, ze heeft de afgelopen 10 jaar bij ons als paraveterinair ( dat is een gediplomeerd dierenartsassistente) gewerkt en studeerde intussen aan de Universiteit Diergeneeskunde in Gent. Afgelopen juni 2018 is haar harde werken en studeren beloond en is ze magna cum laude afgestudeerd, magna is nog een stap hoger dan “ gewoon” cum laude. Dit is een enorme prestatie, en het allerfijnste is nu dat dit geen boekenwijsheid is, maar een gecombineerde wijsheid met veel praktische kennis, immers tijdens haar werk als paraveterinair heeft ze bij ons al jaren kunnen zien wat het vak als dierenarts inhoudt.

Haar interesses naast eigenlijk alles wat maar op pootjes rondloopt of hupst of met vleugeltjes fladdert is nog extra in konijnen en knaagdieren. Ze zal zich middels bijscholingen voortdurend op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.
Wat ook bijzonder fijn is dat ze binnenkort in onze praktijk echografie zal introduceren. Het is een methode om via echo ( geluidsgolven) organen in beeld te brengen die met een röntgenfoto niet goed zichtbaar zijn. Tot nu toe stuurden wij echo’s door naar specialisten of gespecialiseerde collega’s, maar hoe mooi is het als wij het “ thuis” kunnen laten uitvoeren, dat betekent vaak kortere wachttijden en minder ver reizen.

 

Georgina heeft zelf thuis ook een beestenboel die o.a. bestaat uit Luca de kleine keeshond, Elmo de heilige birmaan, Simba de somali en Bram, misschien al wel bekend, de scottisch fold uit het asiel. Daarnaast ook nog kippen en gekko’s en oja, een lieve vriend.

Ze is in de praktijk aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag, waarbij meestal collega Meesters of ik ( Hoogveld) ook in de praktijk aanwezig zijn voor eigen werkzaamheden en tevens vraagbaak/achterwacht.
Samen maken we de praktijk up to date, enthousiast en levend.

Welkom Georgina!

 

One Reply to “NIEUWS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *