Geschiedenis

Hoe het begon

Het is al weer ruim 30 jaar geleden dat we op zoek waren naar een geschikte locatie om een praktijk te beginnen ergens in Nederland. 
Hoe gingen we te werk? 
We bestudeerden de “gouden gids” telden het aantal praktijken per middelgrote stad ,deelde dit door het aantal inwoners van zo·n stad viel dat gunstig uit dan bekeken we de situatie aldaar.
We hebben op deze manier Venlo, Deventer, Zutphen, Dieren, Bergen op Zoom, Goes, Vlissingen, Almere, Roermond en Middelburg bekeken. 
Middelburg en Almere kwamen er heel gunstig uit alleen Almere trok ons totaal niet, alleen maar nieuwbouw in de polder, maar Middelburg daarin tegen trok ons geweldig aan, een mooie oude, sfeervolle stad vlak aan zee. 
Dus het werd Middelburg. 
Na een aantal maanden zoeken viel ons oog op een pand in de Korte Noordstraat, dit pand was van oorsprong een drogisterij met veel magazijnruimte een ideale ruimte voor een dierenartsen praktijk.
We kochten het pand in december 1990 en met behulp van mijn schoonbroer Bernard hebben we het pand geschikt gemaakt als dierenartsen praktijk.

Bernard, jongen wat kon jij werken, waarom sloeg het noodlot toe, een dronken vrachtwagenchauffeur maakte aan jouw leven een abrupt einde.

Geschiedenis verbouwing Bernard

Tijdens de verbouwing kon ik me niet voorstellen dat uit deze puinhoop een mooie praktijk zou ontstaan, het was wel zes weken buffelen en ik raakte in die tijd wel 7 kg lichaamsgewicht kwijt, misschien wordt het weer eens tijd voor een flinke verbouwing.

Geschiedenis verbouwing wachtkamer plakplastic
Geschiedenis verbouwing wachtkamer balie
Geschiedenis verbouwing wachtkamer plakplastic
Geschiedenis verbouwing wachtkamer kranten
Geschiedenis verbouwing krantenartikel