Yvon

Hallo mag ik mij even voorstellen ik
ben Yvonne, op deze foto 1 jaar oud. 
Mijn ouders vonden het leuk om een 
speelgoed hondje bij mij te zetten voor 
de foto, alsof ze toen al wisten dat ik 
later een grote dierenvriend zou worden.

Yvon met haar eerste hondje
Yvon

Al sinds 1995 werk ik met veel plezier bij de kliniek en geheel vergroeid met ons team,
Mijn hobby’s zijn buiten om het werk, muziek spelen, paardrijden, wandelen, reizen, de foto’s zijn kiekjes van mijn dieren, niet alle dieren want er lopen ook nog een 5 tal kippen rond en er zwemmen nog een aantal vissen, veel plezier met het bekijken en wellicht tot ziens op de praktijk

Hè hè even lekker met een volle maag een dutje doen op de bank samen met mijn vriend Bram een rode een je weet wel kater, dit is pas echt genieten!!

Yvon hond en kat
Yvon met kinderen

Er gaat niets boven een stevige boswandeling op een mooie zomerdag met man en kinderen en natuurlijk onze labrador Kim. Dochter lief was op haar kin gevallen en daar moest ik natuurlijk even naar kijken, de jongens doen ondertussen een wedstrijdje wie het verst een steentje in het water kan gooien. Kim rust ondertussen even uit om daarna weer naar hartelust in het bos te rennen.[zomer 1996]

Op deze foto ben ik met mijn kinderen Marijn, Laura en Daniel en onze hond Kim. We maken op de praktijk een ECG (hartfilmpje) van Kim omdat het de laatste tijd niet goed met haar gaat, ze is inmiddels 12 jaar oud. De uitslag was niet eens zo slecht toch is Kim enkele maanden later overleden tot groot verdriet van ons allemaal.

Yvon en Marian en ECG

Eén van mijn hobbies is reizen naar verre oorden.

Hoi mag ik mij even voorstellen,
Ik ben Sjefke een je weet wel kater.
Ik kwam als kitten van 1 dag oud op de praktijk , aangeboden voor euthanasie , maar dat vonden ze op de praktijk geen goed idee, mijn baasje heeft mij mee genomen en inmiddels ben ik 16 jaar en 8 mnd. oud.

Wij Yvon Sjefke
Wij Yvon Sjefke2

Ik zit hier bij Melody onze oudste pony van 28 jaar.
Helaas is ze ziek ,mijn labrador Armani komt kijken wat er aan de hand is, Melody heeft het niet gered ze is 3 dagen na deze foto overleden.

Ik ben Drottning een IJslandse merrie van 24 jaar, lekker eigenwijs maar ook heel lief

Wij Yvon Ijslander